Denné menu

Pondelok 04.12..2023
Krúpková domáca
chlieb
0,33lt-50g
1,9
I.Bravčové cigánske rebierko
ryža
šalát
75-200-150g
1
Popis: 
(bravčové karé, rajčinový pretlak, lečo, slanina)
II.Kuracie prsia so syrovou omáčkou
cestoviny penne
75-200-225g
1,3,7
III.Parené buchty s kakaom
350g
1,3,7
IV.Kuskus s grilovanou cuketou
cherry paradajkami a mozarelou
350g
1,7
Popis: 
(kuskus, tehlová mozarela, cuketa, cherry rajčiny, olivový olej)
NŠ.Br.panenka na horčic.medovej omáč.
1/2ryža
1/2op.zem.
šalát
100-230-150g
1,7,10
Utorok 05.12.2023
Slepačia s brokolicou
chlieb
0,33lt-50g
1,3,7
I.Vyprážané morčacie prsia
zemiaková kaša
šalát
75-260-150g
1,3,7
II.Boloňské špagety
350g
1,7
Popis: 
(špagety, bravčové mäso, toskánska omáčka, rajčinový pretlak, eidam)
III.Zapekaná brokolica so syrom
zemiaky
šalát
200-260-150g
1,3,7
IV.Zeleninový šalát s kuracím mäsom v chilli-sweet omáčke
toust
350g-2ks
1,7
Popis: 
(paprika, rajčiny, uhorky, ľadový šalát, kuracie prsia, chilli omáčka)
NŠ.Pečené kuracie stehno s plnkou
ryža s hráškom
kompót
160-200-100g
1,3,7
Streda 06.12.2023
Kelová zapražená
chlieb
0,33lt - 50g
1,7
I.Maďarský guláš
knedľa
75-200-170g
1,3,7,9,10
Popis: 
(hovädzie mäso, rajčinový pretlak, lečo, mletá paprika, majorán)
II.Kurací prírodný rezeň
ryža
kompót
75-200-150g
1,7
III.Granatiersky pochod
sterilizovaná uhorka
350-50g
1
IV.Cestovinový šalát so zelenou zeleninou a feta syrom
350g
1,7
Popis: 
(cestoviny, cuketa, brokolica, hrášok, fazuľka, feta syr, smotana)
NŠ.Vyprážaný kurací gordon-blue
opekané zemiaky
šalát
100-260-150g
1,3,7
Štvrtok .07.12.2023
Boršč s mäsom
chlieb
0,33lt - 50g
1,7
I.Poľský rezeň
zemiaky s paprikou
šalát
75-260-150g
1
Popis: 
(bravčové karé dusené so strúhankou a cesnakom)
II.Kuracie rizoto so syrom
kompót
350-150g
1,7
III.Zemiakové šúlance s plnkou a strúhankovou posýpkou
350g
1,7
IV.Fitnes šalát s kuracím mäsom v placke tacos
350g
1,7
Popis: 
placka tacos, kuracie prsia, jablko, mrkva, čakanka, mango, jarná cibuľka, kyslá smotana)
NŠ.Kurací závitok plnen.špenátom a nivou
ryža s karotkou
šalát
100-200-150g
1,7
Piatok:08.12.2029
Fazuľová na kyslo
chlieb
0,33lt - 50g
1, 7
I.Kuracie soté
ryža
šalát
75-200-150g
1,6,9
Popis: 
(kuracie prsia, toskánska omáčka, šampiňóny, kápia, kukurica, lečo, kečup)
II.
III.Vyprážaný zeleninový rezeň
zemiaky
tatárska omáčka
100-260-50g
1,3,7
IV.Cestovinový šalát „Párty“ s reďkovkami a kuracím mäsom
350g
1,6,7
Popis: 
(cestoviny, šunka, kuracie prsia, eidam, paprika, ľadový šalát, sójová omáčka, reďkovka, jogurt)
NŠ.Vyprážaný bravčový rezeň
americké zemiaky
šalát
100-180-150g
1,3,7

*  jedlá alebo prílohy takto označené sú polotovar
Váha mäsa na 1 porciu v surovom stave bez kosti: 120 g. Gramáže uvádzané za jedlom sú po tepelnej úprave.
Váha mäsa NŠ (menu)v surovom stave 150g
Cena stravnej jednotky:                                                                                                                                                                                   
Menu komplet I.až IV:  5,90 eur
Menu komplet Nadštandard:  6,80 eur
Menu I.až IV bez polievky:  5,20 eur
Komplet Menu V:  6,40 eur
Menu bez polievky:  5,70 eur
Polievka samostatne:  1,40 eur
Polievka samostatne (štvrtok) desiatová:  1,90 eur

Pôvod mäsa na prípravu pokrmov:
Bravčové mäso: Slovensko, Španielsko
Kuracie mäso: Slovensko
Ryby: Nórsko
Hovädzie mäso: Slovensko
Morčacie mäso: Maďarsko 

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. lepok, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queensladské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12.
Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich