Denné menu

Pondelok 16.09.2024
Hubová so strúhankou
chlieb
0,33lt-50g
1
I. Poľský rezeň
zemiaky s paprikou
šalát
75-260-150g
1
Popis: 
(bravčové karé dusené so strúhankou a cesnakom)
II.Pizza šunkovo-šampiňónová
350g
1,3,7
III.Omeleta so šunkou
zemiaky
sterilizovaná uhorka
350g-2ks
1,3,7
IV.Penne s kuracím mäsom a brokolicou
350g
1,6,7
Popis: 
(cestovina penne, kuracie prsia, brokolica, šampiňóny, sójová omáčka, smotana)
NŠ.Gril.kuracie prsia
americké zemiaky
dusená anglická zelenina
100-180-100g
1,7
Utorok 17.09.2024
Cesnaková s krutónmi
chlieb
0,33lt-50g
1
I.Kuracie chilli con carne
ryža
šalát
75-200-150g
1,6
II.Údená varená krkovička
hrachová kaša
ster.uhorka
chlieb
80-300-50g-2ks
1,7
III.Lasagne so zeleninou a syrom
350g
1,3,7,9
Popis: 
(lasagne, brokolica, karotka, karfiol, kukurica, toskánska omáčka, eidam, smotana)
IV.Kurací šalát so syrom a rukolou
toust
350g-2ks
1,7,8,9
Popis: 
(čínska kapusta, uhorky, rukola, zeler stopkaty, mrkva, orechy, kuracie prsia, niva)
NŠ.Vyprážaný kurací gordom-blue
opekané zemiaky
šalát
100-260-150g
1,3,7
Streda 18.09.2024
Karfiolová
chlieb
0,33lt-50g
1
I.Sviečková na smotane
knedľa
75-200-170g
1,3,7,9,10
Popis: 
(bravčové karé, smotana, koreňová zelenina, slanina)
II.Morčacie prsia s ananásom
ryža
kompót
75-200-150g
1,6
III.Vyprážaný zeleninový rezeň
zemiaky
tat.omáčka
100-260-50g
1,3,7
IV.Cestovinový šalát so zelenou zeleninou a mozarelou
350g-2ks
1,7
Popis: 
(cestoviny, cuketa, brokolica, hrášok, fazuľka, tehlová mozarela, smotana)
NŠ.Bravč.panenka plnená klobásou
1/2ryža
1/2op.zemiaky
šalát
100-230-150g
1,7
Štvrtok 19.09.2024
Gulášová
chlieb
0,33lt-50g
1
I.Vyprážaný bravčový rezeň
slovenský zemiakový šalát
75-300g
1,3,7,9
II.Hovädzie burgunské
tarhoňa
šalát
75-200-150g
1,9
Popis: 
(hovädzie zadné, koreňová zelenina, rajčinový pretlak, červené víno, ríbezľový kompót)
III.Kapustníky
350g
1,3,7
IV.Cuketový šalát s kuracím mäsom
feta syrom a olivami. toust
350g-2ks
1,7
Popis: 
(cuketa, paprika, rajčiny, kuracie prsia, olivy, feta syr
NŠ.Kuracie prsia zapekané s enciánom
ryža s karotkou
šalát
100-200-150g
1,7
Piatok 20.09.2024
Brokolicová krémová
chlieb
0,33lt - 50g
1, 7
I.Diabolské kuracie mäso
ryža
šalát
75-200-150g
1,6,10
Popis: 
(kuracie prsia, rajčinový pretlak, worchester, sterilizovaná uhorka, kápia, horčica, feferónky)
II. Rybací karbonátok
zemiaková kaša
šalát
100-260-150g
1,3,4,7
III.Žemľovka s ovocím
350g
1,3,7
IV.Cestovinový šalát s kuracím kari
350g
1,6
Popis: 
(cestoviny, kuracie prsia, ľadový šalát, farebná paprika, sójová omáčka, kari korenie, kečup)
NŠ.Vyprážaný hermelín
hranolky
tatárska omáčka
100-150-50g
1,3,7

*  jedlá alebo prílohy takto označené sú polotovar
Váha mäsa na 1 porciu v surovom stave bez kosti: 120 g. Gramáže uvádzané za jedlom sú po tepelnej úprave.
Váha mäsa NŠ (menu)v surovom stave 150g
Cena stravnej jednotky:                                                                                                                                                                                   
Menu komplet I.až IV:  5,90 eur
Menu komplet Nadštandard:  6,80 eur
Menu I.až IV bez polievky:  5,20 eur
Komplet Menu V:  6,40 eur
Menu bez polievky:  5,70 eur
Polievka samostatne:  1,40 eur
Polievka samostatne (štvrtok) desiatová:  1,90 eur

Pôvod mäsa na prípravu pokrmov:
Bravčové mäso: Slovensko, Španielsko
Kuracie mäso: Slovensko
Ryby: Nórsko
Hovädzie mäso: Slovensko
Morčacie mäso: Maďarsko 

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. lepok, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queensladské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12.
Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich