Denné menu

Pondelok 02.10..2023
Šošovicová
chlieb
0,33lt-50g
1, 9
I.Bravčové rebierko na šampiňónoch
ryža
šalát
75-200-150g
1, 7
II.Kuracie prsia na smotane
cestovina
75-200-225g
1,3,7
III.Lievance s nutelou a topingom
350g
1,3,7
IV.Zelerový šalát s kuracím mäsom
toust
350g-2ks
1,7,9,10
Popis: 
(zeler, kuracie prsia, šampiňóny, paradajky, jogurt, eidam, horčica)
NŠ.Vyprážaný oštiepok
hranolky
tatárska omáčka
100-150-50g
1,3,7
Utorok 03.10.2023
Hovädzia s lievankou
chlieb
0,33lt-50g
1,3,7,9
I.Vyprážané kuracie prsia
zemiaky s vňaťou
šalát
75-260-150g
1,3,7,
Popis: 
II.Restovaná bravčová pečeň
ryža
sterilizovaná uhorka
100-200-50g
1
III.Bryndzové halušky so slaninkou
350g
1,3,7
Popis: 
IV.Pestrý cestovinový šalát s kaparami a mozarelou
350g
1,7,9
Popis: 
(cestoviny, tehlová mozarela, rajčiny, stopkatý zeler, červená cibuľka, bazalka, kečup)
NŠ.Pečený pstruh na masle
opekané zemiaky
zeleninová obloha
130-260-100g
1,4,7
Streda 04.10.2023
Kelová zapražená
chlieb
0,33lt - 50g
1
I.Plnená paprika v rajčinovej omáčke
knedľa
75-200-170g
1,3,7
II.Morčacie prsia s ananásom
ryža
kompót
75-200-150g
1,6
III.Granatiersky pochod
sterilizovaná uhorka
350-50g
1
IV.Špenátový šalát s lososom a nivovým dresingom
toust
350g-2ks
1,4,7
Popis: 
(listový špenát, filé z lososa, listový šalát, jarná cibuľka, pomaranče, slnečnicové semienka, niva, jogurt)
NŠ.Bravč.panennka v dubák.omáčke
1/2ryža
1/2
op.zemiaky
šalát
100-230-150g
1,7
Štvrtok .05.10.2023
Držková
chlieb
0,33lt - 50g
1,7
I.Mletý rezeň vyprážaný v cestíčku
zemiaková kaša
šalát
80-260-150g
1,3,7
II.Hovädzie na skalický spôsob
tarhoňa
šalát
75-200-150g
1,9
Popis: 
(hovädzie zadné, koreňová zelenina, červené víno)
III.Špagety alla carbonara
350g
1,3,7
Popis: 
(špagety, vajíčka, oravská slanina, cesnak, smotana, eidam)
IV.Syrový nárez
maslo
vajíčko
obloha
pečivo
350g-2ks
1,3,7
NŠ.Pečené bravč.rebrá v marináde
op.zemiaky
kyslá príloha
100-260-100g
1,10
Piatok:06.10.2029
Fazuľková lúsková na kyslo
chlieb
1, 7
I.Kuracie prsia „Šanghaj“
ryža
šalát
75-200-150g
1,6
II.Marinovaná aljašska treska
zemiaky s vňaťkou
šalát
100-260-150g
1,4,10
III.Moravské koláče
350g
1,3,7
IV.Kurací šalát so syrom a rukolou
toust
350g-2ks
1,7,8,9
Popis: 
(čínska kapusta, uhorky, rukola, zeler stopkaty, mrkva, orechy, kuracie prsia, niva)
NŠ.Vyprážaný bravčový gordon blue
americké zemiaky
šalát
100-180-150g
1,3,7

*  jedlá alebo prílohy takto označené sú polotovar
Váha mäsa na 1 porciu v surovom stave bez kosti: 120 g. Gramáže uvádzané za jedlom sú po tepelnej úprave.
Váha mäsa NŠ (menu)v surovom stave 150g
Cena stravnej jednotky:                                                                                                                                                                                   
Menu komplet I.ažV.: 5,50 eur
Menu komplet Nadštandard: 6,00 eur
Menu :cena balenia 0,40 eur

Pôvod mäsa na prípravu pokrmov:
Bravčové mäso: Slovensko, Španielsko
Kuracie mäso: Slovensko
Ryby: Nórsko
Hovädzie mäso: Slovensko
Morčacie mäso: Maďarsko 

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. lepok, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queensladské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12.
Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10m/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich